Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Створення нових функціональних снекових продуктів із рослинної сировини(2023) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бурлак, Наталія ІванівнаДосліджено можливість використання пюре з гарбуза та стевії при виробництві пастили функціонального призначення. Розроблено рецептуру та підібрано оптимальні технологічні параметри. The possibility of using mashed pumpkin and stevia in the production of pastille with a functional purpose was investigated. The recipe was developed and the optimal technological parameters were selected.Документ Квас оздоровчого призначення, збагачений природними антиоксидантами(2021) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Золотухін, Андрій Андрійович; Кірієнко, Сергій МиколайовичЕкспериментально підібрано оптимальне співвідношення рецептурних компонентів хлібного квасу оздоровчого призначення. Досліджено основні фізико-хімічні показники напою. Відмічено, що додавання дигідрокверцетину та згущеного водного екстракту стевії до рецептури хлібного квасу підвищує антиоксидантні властивості напою. The optimal ratio of prescription components of bread kvass for health purposes has been experimentally selected. The main physicochemical parameters of the drink have been studied. It is noted that the addition of dihydroquercetin and thickened aqueous extract of stevia to the recipe of bread kvass increases the antioxidant properties of the drink.Документ Морозиво зі зниженою енергетичною цінністю(2014) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Тєлєгін, КирилДієтотерапія є основою лікувально-профілактичного харчування. Людям з порушеним обміном речовин рекомендовано харчовий раціон зі зниженою енергетичною цінністю, в основному за рахунок обмеження простих вуглеводів та жирів. З дієтичного раціону, який містить усі незамінні для організму компоненти, виключається чи обмежується цукор та цукровмісні продукти. Замість цукру застосовують замінникиДокумент Стевія, як замінник цукру у виробництві напоїв антидіабетичного призначення(2014) Гладун, Олена; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичСтевія - найбільш корисний і перспективний цукрозамінник сучасності. Її можна використовувати у вигляді сиропу при виробництві напоїв антидіабетичного призначення. Stevia - the most useful and promising sweetener modernity. It can be used as a beverage syrup with antidiabetic destination.