Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Документ Дослідження процесу формоутворення захисної упаковки типу «SingleBubble» із рулонних заготовок(2019) Мусін, Булат Рашитович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичСучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Стрімко розвиваються технологіїй способи пакування харчових продуктів. Зокрема, 2007 року на ринок упаковки було введено новий вид - повітряну захисну упаковку. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання такої упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The technologies and methods of food packaging are rapidly developing. In particular, in 2007, a new type of packaging was introduced into the packaging market called air-protective packaging. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using such packaging for food productДокумент Развитие диалогической речи у студентов-нефилологов(2013) Чалая, Екатерина МихайловнаОсновной и ведущей целью в преподавании иностранных языков является коммуникативная цель, которая и определяет весь учебный процесс. Одной из основных форм речевого общения является диалогическая речь. Развитие диалогической речи на изучаемом иностранном языке – одна из самых острых проблем современной педагогической науки. Подтверждением сказанному служит целый ряд исследований, статей, пособий, появившихся за последнее время. The main purpose of leading and teaching of foreign languages is a communicative purpose, which determines the entire educational process. One of the main forms of verbal communication is dialogical speech. Dialogical speech development in the target foreign language - one of the most acute problems of modern pedagogy. Confirmation of this is a series of studies, articles, manuals, appeared lately.Документ Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий. Часть 2(2011) Шевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Топчий, Оксана АнатольевнаПроанализированы современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефицита, показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью совершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортимента. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.Документ Белково-жировая эмульсия и ее влияние на качество соленых мясных изделий(2011) Шевченко (Кишенько), Ирина Ивановна; Топчий, Оксана АнатольевнаПроанализированы современные тенденции использования вторичного мясного сырья для решения проблемы белкового дефицита, показана возможность получения белково-жировой эмульсии из коллагенсодержащего сырья с целью совершенствования технологии мясных продуктов и расширения их ассортимента. Modern trends in the use of secondary raw meat in the practice of solving the global problem of protein deficiency and the possibility of getting fat emulsions with protein collagen raw materials for the improvement of the meat products and expanding their range.