Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції розвитку підприємств харчової промисловості України
    (2014) Денисюк, Інга
    Харчова промисловість є стратегічно важливою складовою агропромислового комплексу України, стан якої характеризує рівень продовольчої безпеки держави. Посилення процесів глобалізації підвищують вразливість економіки держави до зовнішніх загроз і висувають перед нею нові вимоги щодо забезпечення відповідного рівня її конкурентоспроможності. Виходячи з цього необхідність дослідження та аналізу проблем харчової промисловості та розробки практичних рекомендацій щодо їх подолання набувають значної актуальності. The food industry is a strategically important part of agriculture Ukraine, which characterizes the state of food security. Increased globalization processes increase the vulnerability of the state economy to external threats and confronts her new requirements to ensure the appropriate level of competitiveness. Therefore the need for research and analysis of the problems the food industry and develop practical recommendations for improvement become significant relevance.