Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ CSR as a model for sustainable development of relations between business and universities(2022) Ralko, Olexandra; Kovtun, Olena; Iakymchuk, Tatiana; Piankova, OksanaВ умовах зростання взаємної недовіри між суспільством, державними інституціями та комерційними структурами складно побудувати модель взаємовідносин на основі відповідальності. Необхідно прийти до розуміння того, що корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) бізнесу дозволить вийти на якісно новий рівень відносин із суспільством і партнерами. Зважаючи на відсутність суспільного попиту на вивчення КСВ, університети, як правило, не виявляють власної ініціативи, оскільки залежать від попиту абітурієнтів. Ситуація може кардинально змінитися за наявності стійкого інтересу до питань КСВ серед бізнесу, який, як майбутній роботодавець, створить попит серед абітурієнтів, на який поступово реагуватимуть університети. У зв’язку з цим ми провели дослідження ролі агрохолдингів як провідних експортоорієнтованих підприємств України у розвитку освіти КСВ в Україні. In the context of a mutual increase in distrust between society, government institutions and commercial structures, it is difficult to build a model of relationships based on responsibility. It is necessary to come to an understanding that the corporate social responsibility (CSR) of business will allow reaching a qualitatively new level of relations with society and partners. Given the lack of public demand for the study of CSR, universities, usually, do not show their own initiative, because they are dependent on demand from applicants. The situation may change dramatically if there is a steady interest in CSR issues among businesses, which, as a future employer, will generate demand among applicants, to which universities will gradually respond. In this regard, we conducted a study of the role of agricultural holdings as the leading export-oriented enterprises of Ukraine in the development of CSR education in Ukraine.Документ Забезпечення університетів України навчально-методичною літературою (ІІ пол. ХІХ – поч. ХХ ст.)(2021) Левицька, Надія МиколаївнаНа основі архівних джерел і літератури аналізується забезпечення університетів України навчально-методичною літературою. Подається класифікація елементів навчально-методичного забезпечення, шляхи та методи їх підготовки.Документ Innovational tendencies of teaching psychology in technical university(2017) Chugaeva, NataliyaThe innovations are always presented by the teachers in the higher educational institutions. Psychology is a science, which is included in all spheres of life and human activity. That`s why, it is studied by students of economic, technological and technical specialities. A few years ago the National University of Food Technologies launched the English-learning project, the integral part of which is teaching the course of "Psychology".Документ Гуманітарні дисципліни в технічних вищих навчальних заклах у контексті глобалізації(2013) Левицька, Надія МиколаївнаУ роботі досліджено проблеми вивчення гуманітарних дисциплін у технічних вузах у контексті глобалізації. Here we study the problem of studying the humanities in technical universities in the context of globalization.Документ Спадкові традиції в родині Боровських(2014) Яременко, Світлана Андріївна; Вітвицька, Дар`я Павлівна2014 рік є ювілейним роком для Національного університету харчових технологій. 130 років тому в 1884 році на засіданні Київського відділення Російського імператорського технічного товариства було ухвалено рішення про відкриття в місті Сміла технічних класів на базі училища графів Бобринських. Так було започатковано спеціалізований технічний навчальний заклад для підготовки технологів, хіміків і майстрів цукрового виробництва. З цього часу й починає свою історію Національний університет харчових технологій. 2014 is an anniversary year for the National University of Food Technologies. 130 years ago in 1884 at a meeting of the Kiev branch of the Russian Imperial Technical Society decided to open in the city Cherkassy technical classes at the College of graphs Bobrinsky. It was launched specialized technical school for training of engineers, chemists and Masters of sugar production. Since that time and history started National University of Food Technologies.