Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Повышения квалификации кадров и качества труда рабочих на предприятиях хлебопекарной отрасли
    (2014) Труш, Юлия Леонидовна
    Актуальной темой остается повышение квалификации кадров и качества труда рабочих на предприятиях хлебопекарной отрасли. Эффективное решение такой проблемы уменьшит финансовые расходы, связанные с получением нежелательного брака продукции и повысит заинтересованность рабочих к более эффективным действиям выполнения своих обязанностей и укрепит интерес, а следствие этому – рост конкурентоспособности предприятия. The actual theme is skills development and quality of workers in enterprises baking industry. Effective resolution of such problems will reduce the financial costs associated with obtaining marriage unwanted products and increase the interest of workers to more effective action of their duties and enhance interest and consequence - increase competitiveness.
  • Ескіз
    Документ
    Організація праці на підприємстві
    (2014) Пушко, Альона; Юрик, Ярина Іванівна
    Для великих підприємств з великими обсягами виробництва продукції особливу важливість відіграє система організації праці. Складність цього процесу обумовлена масштабністю компанії і підвищеним вимогам до її персоналу. Неможливо заперечувати той факт, що грамотна організація праці на підприємстві є запорукою його успішного і стабільного існування. Організувати працю на підприємстві - це перш за все раціонально розставити розташувати робітників, зайняти виконанням єдиного завдання. Правильна та раціональна організація праці передбачає в першу чергу встановлення кількості пропорцій між окремими видами праці з врахуванням їх якісних відмінностей. For large companies with large production system plays a special importance of work. The complexity of this process due to the scale of the company and increased demands for its staff. You can not deny the fact that the competent organization of work in the enterprise is the key to its successful and stable existence. Organize work for the enterprise - is primarily a rational place to place workers occupy a single task execution. The correct and rational organization of labor involves first determining the number of proportions between different types of labor according to their qualitative differences.
  • Ескіз
    Документ
    The influence of migration on the national labour market
    (2014) Shyshuta, Yulia
    Ninety million workers around the globe left their homes for employment in other countries. What can be done to ensure that international labour migration is a force for global betterment? Surveying recent trends in international migration for employment and demonstrate that the flow of authorized and illegal workers over borders presents a formidable challenge in countries and regions throughout the world. Not all migration is from undeveloped to developed countries.
  • Ескіз
    Документ
    Контроль працівників
    (2014) Кондратюк, Світлана Юріївна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна
    Контроль - це спосіб створення такої робочої обстановки, в якій заохочуються досягнення працівників. Його ціль - спостереження за персоналом, досягнення високої ефективності роботи, підтримки морального духу і створення мотивації підлеглих, контроль за витратами, мінімізація дублювання функцій, роз'яснення співробітникам політики компанії і вирішення проблем. Контроль здійснюється за допомогою особистих контактів, зборів і письмових звітів, які менеджери отримують від підлеглих. Control - it is a way of creating such a work environment in which employees are encouraged to achieve. Its purpose - to monitor the staff to achieve high performance, support the morale and motivation of subordinates create, control costs, minimize duplication of functions, explanation of company policy to employees and problem solving. This is accomplished through personal contacts, meetings and written reports that managers receive from subordinates.
  • Ескіз
    Документ
    До питання підготовки науковців та кваліфікованих кадрів для харчової промисловості у другій половині ХІХ - на початку ХХ ст.
    (2014) Левицька, Надія Миколаївна
    Друга половина ХІХ ст. є часом зародження харчової промисловості як галузі промислового виробництва. Із розвитком харчової промисловості у другій половині ХІХ - на початку ХХ ст. почала зростати кількість кваліфікованих кадрів із українських та російських робітників. Кількість іноземних спеціалістів поступово почала зменшуватися. Інтереси підприємців в українських губерніях Російської імперії у галузі освіти зосереджувалися на підготовці кваліфікованих робітників, спеціалістів середньої ланки та управлінців промислових об'єктів. Тому найбільш вагомою формою її активності у сфері освіти була підтримка передусім професійних навчальних закладів різних освітніх рівнів. Обмежена кількість закладів професійно-технічної підготовки кваліфікованих спеціалістів середньої ланки перешкоджала розвитку харчової промисловості. У зв'язку з цим передові представники вітчизняної науково-технічної інтелігенції почали вживати заходів щодо створення професійно-технічних навчальних закладів. The second half of the nineteenth century. is the time of origin of the food industry as an industry industrial production. With the development of the food industry in the second half Nineteenth - early twentieth century. began to increase the number of qualified personnel to Ukrainian and Russian workers. The number of foreign specialists gradually began to decrease. Interests entrepreneurs in Ukrainian provinces of Empire in education focused on training skilled workers, mid-level specialists and managers of industrial facilities. Therefore, the most significant form of activity in support of education was primarily professional schools of different educational levels. A limited number of vocational training qualified specialists secondary link to preventing the development of food industry. In this regard, advanced representatives of national scientific and technical intelligentsia began to take action for the establishment of vocational schools.