05.18.01 - Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7345

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Оздоблювальні напівфабрикати типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення
    (2014) Мурзін, Андрій Вадимович
    Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле для тортів і тістечок спеціального призначення (функціонального, дієтичного та дієтично-функціонального). Визначено технологічні та фізіологічні властивості нових видів оздоблювальних напівфабрикатів типу суфле спеціального призначення. The considered thesis gives prominence to the scientific substantiation and development of decorative soufflé type semi-finished products for cakes and pastries of special purpose (functional, dietary and dietary-functional). Thus it specifies technological and phisiological properties of new kinds of decorative soufflé type semi-finished products of special purpose.