Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2023) Мороз, Вячеслав ВікторовичДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива світлого нефільтрованого непастеризованого для оператора ринку ТОВ «Виробнича Компанія «Перетворення»(2023) Бондаренко, Дарина АнатоліївнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019(2023) Горобець, Вадим ЮрійовичДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Замниборщ, Олександр АндрійовичДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва торту «Сметанник» для оператора ринку ТОВ «Ла Тарта»(2022) Свинтак, Валерія ОлегівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва пива світлого не фільтрованого «Оболонь» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Кисельова, Єлизавета ВалеріївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва нагетсів курячих для оператора ринку ПрАТ «Миронівський хлібопродукт»(2022) Кармашов, Олександр ОлександровичДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва молока питного для оператора ринку ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»(2022) Губко, Анастасія ОлегівнаДокумент Розроблення плану НАССР виробництва пива темного фільтрованого «Оболонь» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Бородій, Марина ПавлівнаДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого напою «Тархун» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Захарченко, Ілля Ілхамович