Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту(2024) Безпалько, Вячеслав ІгоровичДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів(2022) Повх, Ілля ВолодимировичДокумент Організація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців(2022) Павлукович, Василина ТарасівнаДокумент Проект ковбасного цеху потужністю 16,7 т за зміну, з впровадженням виробництва 2,5 т виробів з соленого м'яса(2022) Шаргут, Леся Анатоліївна