Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
14 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи забезпечення фінансової рівноваги підприємства(2024) Крива, Анастасія СергіївнаДокумент Сучасні інформаційні системи у закладі ресторанного господарства(2024) Постернак, Ксенія ОлександрівнаДокумент Удосконалення організаційної структури закладу ресторанного господарства для підвищення ефективності діяльності(2024) Кулинич, Наталія ОлександрівнаДокумент Оптимізація асортименту продукції підприємства(2023) Кирій, Анна АлішерівнаДокумент Оптимізація поточних витрат підприємства(2023) Параніч, Дем’ян ОлександровичДокумент Удосконалення роботи служби логістики на підприємстві(2023) Косівський, Сергій РуслановичДокумент Розроблення інформаційної підсистеми підтримки діяльності кафетерію(2023) Ковальчук, Микола ВасильовичДокумент Підвищення якості послуг готельного підприємства(2023) Зал, Федір ГеоргійовичДокумент Формування активів і пасивів страхової компанії(2022) Сторожик, Максим СергійовичДокумент Оптимізація асортименту торговельного підприємства(2022) Роман, Яна Ігорівна