root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Лисюк, Каріна Володимирівна
1
search.filters.author.Максимейко, Вікторія Сергіївна
1
search.filters.author.Тимчишин, Соломія Михайлівна
Ключові слова
search.filters.subject.термостабільна α-амілаза
3
search.filters.subject.глюкоамілаза
3
search.filters.subject.дозріла бражка
3
search.filters.subject.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
2
search.filters.subject.суміщення процесів оцукрення та бродіння
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.термостабільна α-амілаза
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із використанням інноваційних технологій
(
2023
)
Лисюк, Каріна Володимирівна
Показати більше
Документ
Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу із застосуванням концентрованих ферментних препаратів
(
2023
)
Тимчишин, Соломія Михайлівна
Показати більше
Документ
Проект відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу продуктивність 3000 дал спирту на добу з впровадженням прогресивної технології спиртової бражки
(
2023
)
Максимейко, Вікторія Сергіївна
Показати більше