Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
32 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва вермішелі довгої екстра для ТОВ «Київська макаронна фабрика»(2024) Базюченко, Катерина ДмитрівнаДокумент Вдосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства(2024) Кущик, Анна ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології виробництва пектину з яблучних вичавків(2023) Сидоренко, Владислава ВіталіївнаДокумент Удосконалення технології одержання магній гідроксиду(2023) Крещук, Анатолій МиколайовичДокумент Стратегічне планування як важлива функція управління підприємством(2023) Совгир, Тетяна ГригорівнаДокумент Удосконалення роботи служби логістики на підприємстві(2023) Косівський, Сергій РуслановичДокумент Модернізація гомогенізатора молока А1-ОГМ шляхом удосконалення гомогенізуючого пристрою клапаннаго типу(2023) Рибальченко, Олександр ОлеговичДокумент Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу(2023) Касьяненко, Анастасія АндріївнаДокумент