Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
44 результатів
Результати пошуку
Документ Оцінювання споживчих мотивацій та вимог до товарів підприємства(2024) Литвинюк, Анастасія СвятославівнаДокумент Управління комерційною діяльністю підприємства(2024) Андрусенко, Гліб ДмитровичДокумент Оцінювання конкурентоспроможності продукції підприємства(2023) Стовбецька, Анна АнатоліївнаДокумент Оптимізація асортименту продукції підприємства(2023) Кирій, Анна АлішерівнаДокумент Управління асортиментною політикою підприємства(2023) Грищенко, Максим ОлександровичДокумент Формування асортиментної політики підприємства(2023) Соломко, Юлія АндріївнаДокумент Розширення асортименту безалкогольних напоїв для ресторану першого класу(2023) Циба, Ілля СергійовичДокумент Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу(2023) Радченко, Іван ОлександровичДокумент Удосконалення технологій безглютенових борошняних страв для кафе-млинцевої(2023) Процюк, Богдана ВолодимирівнаДокумент Розширення асортименту кавових напоїв для ресторану першого класу(2023) Оксюта, Аліна Сергіївна