root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бурданова, Олександра Сергіївна
1
search.filters.author.Войтенко, Яна Володимирівна
1
search.filters.author.Санжар, В'ячеслав Сергійович
1
search.filters.author.Степаненко, Антон Станіславович
Ключові слова
search.filters.subject.змішувач
2
search.filters.subject.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
2
search.filters.subject.лопаті
1
search.filters.subject.mayonnaise
1
search.filters.subject.mixer
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2023
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.змішувач
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Технологія майонезів у цеху потужністю 10 т за добу
(
2023
)
Войтенко, Яна Володимирівна
Показати більше
Документ
Модернізація змішувача-гомогенізатора для мазей і паст завантаженням 0.4 м3
(
2022
)
Санжар, В'ячеслав Сергійович
Показати більше
Документ
Удосконалення технології виробництва тартразину (Е102)
(
2022
)
Бурданова, Олександра Сергіївна
Показати більше
Документ
Удосконалення конструкції змішувача кондитерських мас з метою покращення якості процесу змішування
(
2021
)
Степаненко, Антон Станіславович
Показати більше