Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
28 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості маркетингової стратегії закладу ресторанного господарства(2024) Путря, Поліна СтаніславівнаДокумент Стратегічне управління розвитком закладу ресторанного господарства(2024) Проців, Ольга МихайлівнаДокумент Впровадження інноваційних способів обслуговування в закладі ресторанного господарства(2024) Козенко, Єлизавета ВолодимирівнаДокумент Особливості управління персоналом в закладі ресторанного господарства в умовах війни(2024) Саєвська, Ірина РусланівнаДокумент Новітні підходи до організації бенкетного обслуговування в закладі ресторанного господарства(2024) Покотило, Ілона ВасилівнаДокумент Удосконалення системи мотивації персоналу в закладі ресторанного господарства(2024) Луців, Валерія ЯрославівнаДокумент Удосконалення системи управління концептуального закладу ресторанного господарства(2024) Якименко, Альона СергіївнаДокумент Управління якістю крафтового пива в закладі ресторанного господарства(2024) Савченко, Ангеліна ІванівнаДокумент Сучасні інформаційні системи у закладі ресторанного господарства(2024) Постернак, Ксенія ОлександрівнаДокумент Впровадження заходів підвищення конкурентоспроможності закладу ресторанного господарства(2024) Сівак, Вероніка Андріївна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »