root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
4 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Безпалько, Вячеслав Ігорович
1
search.filters.author.Павлукович, Василина Тарасівна
1
search.filters.author.Повх, Ілля Володимирович
1
search.filters.author.Шаргут, Леся Анатоліївна
Ключові слова
search.filters.subject.м'ясні вироби
3
search.filters.subject.виробництво
3
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
3
search.filters.subject.ковбаси
3
search.filters.subject.розрахунок
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
4
Містить файли
4
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.м'ясні вироби
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 4 з 4
Документ
Модернізація ротаційної печі для запікання м’ясних виробів «Агро-Терм» ємністю 100 кг продукту
(
2024
)
Безпалько, Вячеслав Ігорович
Показати більше
Документ
Проект ковбасного цеху потужністю 16,2 виробів за зміну та впровадження виробництва паштетів
(
2022
)
Повх, Ілля Володимирович
Показати більше
Документ
Організація виробництва в ковбасному цеху потужністю 10,5 т виробів за зміну, з впровадженням асортименту м’ясних хлібців
(
2022
)
Павлукович, Василина Тарасівна
Показати більше
Документ
Проект ковбасного цеху потужністю 16,7 т за зміну, з впровадженням виробництва 2,5 т виробів з соленого м'яса
(
2022
)
Шаргут, Леся Анатоліївна
Показати більше