Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Культивування Yarrowia lipolytica для одержання ферменту ліпази(2024) Короленко, Богдана ВолодимирівнаДокумент Удосконалення системи НАССР виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для ПрАТ «Оболонь» за ДСТУ ISO 22000:2019(2023) Кумер, Ірина СлавкоївнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2022) Замниборщ, Олександр АндрійовичДокумент Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сирка ТМ «Слов’яночка» на ПрАТ «Вімм – Білль – Данн Україна»(2020) Соколець, Тетяна Олександрівна