Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація горизонтального вакуумного апарату для теплового оброблення м’ясної технічної сировини продуктивністю 1700 кг/зміну(2024) Ковальов, Герман АндрійовичДокумент Модернізація заторного апарату типу ВКЗ ємністю 50м3 із удосконаленням перемішуючого пристрою(2023) Постоєв, Валентин ОлександровичДокумент Модернізація ванни нормалізації вершків ВН-600 з удосконаленням перемішуючого пристрою(2022) Гордон, Олексій ІгоровичДокумент Модернізація ферментатора з механічним перемішуванням та аеруванням з об’ємом 50м³(2022) Грібанов, Максим ЄвгенійовичДокумент Модернізація машини для подрібнення м'яса продуктивністю 2400 кг/год(2020) Тєняєва, Марія ОлексіївнаДокумент Модернізація ферментатора об’ємом 63 м3 для стерильного культивування мікроорганізмів(2020) Бовкуш, Артем Олегович