root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бойчук, Вікторія Всеволодівна
1
search.filters.author.Олефіренко, Анастасія Дмитрівна
Ключові слова
search.filters.subject.процесний підхід
2
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
2
search.filters.subject.структурно-функціональні схеми
1
search.filters.subject.SWOT-аналіз
1
search.filters.subject.життєвий цикл продукту
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.процесний підхід
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сиру кисломолочного на ПАТ «Яготинський маслозавод»
(
2022
)
Бойчук, Вікторія Всеволодівна
Показати більше
Документ
Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва хліба житньо-пшеничного для оператора ринку ТОВ «ІНТЕРАГРО РЖИЩІВ»
(
2022
)
Олефіренко, Анастасія Дмитрівна
Показати більше