Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення системи НАССР виробництва ковбаси кров'яної для ТОВ «БЕРЕЗАНСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ» за ДСТУ:ISO 22000:2019(2023) Горобець, Вадим ЮрійовичДокумент Документ Документ Розроблення плану НАССР виробництва сиру кисломолочного для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»(2022) Бурлак, Мар'яна ДмитрівнаДокумент Документ Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»(2020) Маців, Софія АндріївнаДокумент Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності напою «Живчик Вишня» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»(2020) Денисюк, Анастасія Ярославівна