Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка системи автоматизації технологічного процесу ферментації молока(2024) Іонов, Олександр АндрійовичДокумент Проект відділення ферментації пивзаводу потужністю 11 млн дал пива на рік з впровадженням способів мінімізації вмісту діацетилу в пиві(2023) Гаврилюк, Андрій ВолодимировичДокумент Біосинтез блеоміцину Streptomyces mobaraensis(2022) Дзядук, Дмитро АнатолійовичДокумент Одержання ліпази культивуванням Rhizopus japonicus(2021) Бондарук, Дарія ВолодимирівнаДокумент Проєкт виробництва йогурту оздоровчого призначення на основі соєвого молока та безбілкової сироватки(2021) Трубайчук, Тарас ОлеговичДокумент Культивування Bacillus macerans для одержання пектинази(2021) Літовченко, Олександр Вікторович