root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Бакалаврські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32868
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Германчук, Юлія Вадимівна
Ключові слова
search.filters.subject.ікра із кабачків
1
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.консерви
1
search.filters.subject.програма-передумова
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.ікра із кабачків
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення системи управління безпечністю виробництва ікри із кабачків для оператора ринку ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»
(
2021
)
Германчук, Юлія Вадимівна
Показати більше