Навчальні посібники
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічні комплекси харчових виробництв : навчальний посібник(2018) Теличкун, Володимир Іванович; Гавва, Олександр Миколайович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Губеня, Олексій Олександрович; Десик, Микола Григорович; Чепелюк, Олександр МиколайовичВ навчальному посібнику представлено сучасні форми організації технологічних комплексів харчових виробництв для переробки рослинної та тваринної сировини в харчові продукти. Розглядаються технологічні комплекси переробки зерна, виробництва хліба і макаронних виробів, кондитерських виробів, молока, м’яса, цукру, крохмалю і патоки, олійних, жирових, бродильних і харчоконцентрантних виробництв. Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які готують фахівців зі спеціальності 133 «Галузеве машиннобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Навчальний посібник може буде цікавим для студентів та магістрантів інших спеціальностей, зокрема технологічних, а також інженерно-технічним працівникам підприємств харчової та переробної промисловості. The textbook presents modern forms of organization of technological complexes of food production for the processing of plant and animal raw materials into food products. The technological complexes of grain processing, production of bread and pasta, confectionery, milk, meat, sugar, starch and molasses, butter, fatty, fermentable and food concentrates are considered. The textbook is intended for students of higher educational institutions, which trains specialists in specialty 133 "Sectoral Machine Building" specialization "Equipment for processing and food industries." The manual may be of interest to students and graduates of other specialties, in particular technological, as well as engineering and technical staff of the food and processing industry.Документ Наука як система знань(ТОВ "Сталь", 2016) Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Яровий, Володимир Леонідович; Токарчук, Сергій ВолодимировичРозглянуто основні розділи основ наукових досліджень: складові теоретичних і експериментальних досліджень, оброблення експериментальних даних у програмі МаНіСАЕ), застосування методу скінченних елементів при розробленні імітаційних моделей технічних систем, теорія графів у задачах моделювання.Документ Сертифікація, гігієнічне забезпечення та метрологічна атестація пакувального обладнання(2014) Гавва, Олександр Миколайович; Беспалько, Анатолій Петрович; Токарчук, Сергій ВолодимировичУ навчальному посібнику розглянуто правові засади та загальні правила сертифікації, структуру органів сертифікації, порядок та загальні правила проведення сертифікації пакувального обладнання. Наведено гігієнічні вимоги до проектування, виготовлення та експлуатації різних функціональних груп пакувального обладнання. The tutorial discusses the legal framework and common certification rules, the structure of the certification order and the general rules of the certification package. Given hygiene requirements for the design, construction and operation of different functional groups of packaging equipment.