Навчальні посібники

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7505

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Організація та нормування праці в харчовій промисловості
    (2024) Безпалько, Олена Вікторівна; Бергер, Аліна Дмитрівна; Гринюк, Юлія Михайлівна; Драган, Олена Іванівна; Мазник, Ліана Валеріївна; Рудова, Анастасія Ярославівна; Тертична, Любов Іванівна
    У навчальному посібнику висвітлені сучасні тренди в організації та нормуванні праці з урахуванням принципів соціально-економічної безпеки, інноваційності праці, тайм менеджменту, стрес менеджменту, зарубіжного досвіду, що представлені на прикладі підприємств харчової промисловості. Навчальний посібник відрізняється збалансованістю та зрозумілістю викладу матеріалу. Тематична композиція посібника, практичні завдання, тести, розрахункові вправи спрямовані на формування у здобувачів вищої освіти комплексного уявлення про цілі, завдання, напрями і методи, які використовуються в організації та нормуванні праці для забезпечення високого рівня виробництва, безпеки підприємств харчової промисловості. Навчальний посібник буде корисним здобувачам, які здобувають освіту за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент ЗВО та для менеджерів-нормувальників, яких цікавлять питання організації та нормування праці сучасних підприємств (організацій)
  • Ескіз
    Документ
    Гідравлічні розрахунки
    (2012) Малежик, Іван Федорович; Марценюк, Олександр Степанович; Мельник, Людмила Миколаївна; Мирончук, Валерій Григорович; Таран, Віталій Михайлович; Шевченко, Олександр Юхимович; Немирович, Петро Михайлович; Яровий, Володимир Леонідович; Бодров, Віктор Семенович; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Зоткіна, Лариса Василівна; Копиленко, Анатолій Васильович; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Теличкун, Володимир Іванович; Точкова, Оксана Василівна
    Викладено основи проектних розрахунків апаратів і установок для проведення типових процесів харчових виробництв. Розглянуто загальні види та вузли типової апаратури. Наведено приклади розрахунків апаратів і установок. У додатках подано необхідні довідкові таблиці.
  • Ескіз
    Документ
    Англійська мова для технологічних спеціальностей та сфери обслуговування харчової промисловості
    (2013) Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Юрчук, Людмила Володимирівна
    Навчальний посібник спрямований на оволодіння англійською мовою професійного спрямування студентами технологічних спеціальностей та сфер обслуговування харчової промисловості. Посібник складається з трьох частин, які зорієнтовані на формування у студентів-майбутніх фахівців іншомовної комунікативної компетенції за професійним спрямуванням, а також на розвиток навичок перекладу та розуміння оригінальних науково-популярних текстів з професійної тематики. Додатковий текстовий матеріал містить окрім традиційних тем тексти, що відображають новітні тенденції у розвитку харчової промисловості. З метою більш ефективного систематичного засвоєння фахової англомовної лексики в посібнику подано короткий термінологічний словник. Комунікативно спрямовані вправи розділів посібника побудовані на автентичних матеріалах, що в цілому сприятиме ефективному оволодінню професійно зорієнтованою англійською мовою і формуванню навичок самостійної роботи студентів.
  • Ескіз
    Документ
    Англійська мова. Частина 2
    (2003) Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна; Авраменко, Ольга Петрівна; Борисова, Ольга Василівна; Кучина, Наталія Михайлівна
    Навчальний посібник спрямований на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів немовних спеціальностей в особистісній, публічній та освітній сферах і розрахований на використання у вищих навчальних закладах.
  • Ескіз
    Документ
    Англійська мова
    (2009) Ткаченко, Наталія Дмитрівна; Авраменко, Ольга Петрівна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна
    Посібник складається з 16 уроків, кожний з яких поділений на дві частини. Кожна частина містить оригінальний текст зі спеціальності “Механіка.” Перша частина включає також активний словник, текстові, лексичні, граматичні та комунікативні вправи вправи для розвитку усного та письмового мовлення. Друга частина містить лексичні та комунікативні вправи. Книга містить ілюстрації.
  • Ескіз
    Документ
    Англійська мова
    (2009) Ткаченко, Наталія Дмитрівна; Авраменко, Ольга Петрівна
    Посібник розрахований на студентів та аспірантів вищих учбових закладів харчової промисловості зa напрямом “Біотехнологія". Посібник складається з 16 уроків, кожний з яких поділений на дві частини. Кожна частина містить оригінальний текст зі спеціальності “Біотехнологія.” Перша частина включає також активний словник, текстові, лексичні, граматичні та комунікативні вправи вправи для розвитку усного та письмового мовлення. Друга частина містить лексичні та комунікативні вправи. Книга містить ілюстрації.
  • Ескіз
    Документ
    Управлінський облік на підприємствах харчової промисловості
    (2005) Чернелевський, Леонід Миколайович; Осадча, Ганна Григорівна
    В навчальному посібнику викладено особливості управлінського обліку в галузях харчової промисловості який має свої певні відмінні ознаки, використовує притаманні йому методи, прийоми і принципи ведення, які розглянуті у даному посібнику. Даний посібник допоможе студентам, викладачам, науковим та практичним працівникам харчової сфери. Допоможе у прийняті оптимальних управлінських рішень, що призведуть до зменьшення витрат та підвищення прибутковості підприємства.