05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7362
Переглянути
Документ Технологія пресервів із молюсків та пряно-ароматичної сировини(2016) Міхнєва, Єкатерина ГеннадіївнаДисертацію присвячено науковому обгрунтуванню і розробленню технології пресервів із молюсків та пряно-ароматичних коренеплодів. Встановлено високу харчову і біологічну цінність обраної сировини. Доведено можливість формування збалансованої продукції високої якості на її основі. Запропоновано принципово нове застосування електрофізичних методів у рибопереробній промисловості використання потоку прискорених електронів для зміни структурних характеристик сировини. The thesis is devoted to scientific substantiation and the development of technology preserves shellfish and aromatic roots. The high nutritional and biological value of selected materials. proved the possibility of creating a balanced high-quality products based on it. A fundamentally new methods in the use of electro fish processing flow using accelerated electrons to change the structural characteristics of the material.