Підручники

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7506

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Біологічно активні речовини в харчових технологіях
    (2016) Сімахіна, Галина Олександрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    У підручнику наведено теоретичні та практичні результати дослідження хімічного складу і функціональної ролі у живому організмі широкого спектру біологічно активних речовин рослинного та тваринного походження. Обґрунтовано доцільність та перспективність використання рослинної сировини, в тому числі дикорослої, для збагачення харчових основ з метою отримання нових видів харчової продукції, напівфабрикатів, напоїв з оптимізованим складом основних нутрієнтів, високоефективної та абсолютно безпечної для споживачів. Узагальнено практичний досвід виробництва поліфункціональних рослинних збагачувачів із підвищеним вмістом біологічно активних речовин та їх використання у харчових технологіях. Для студентів, магістрів, аспірантів, наукових співробітників та фахівців харчової промисловості.