Підручники
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7506
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Оздоровчі продукти – світовий тренд та основний об’єкт перспективних технологій: теорія і практика(2023) Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія ВалентинівнаСтворений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення харчової сировини. Новизна концепції підручника – в тому, що він містить найсучасніші теоретичні матеріали щодо використання фізико-хімічних процесів для розвитку принципово нового напряму харчових технологій – індустрії здорового харчування. Експериментальний матеріал супроводжується таблицями та рисунками, які в сукупності створюють панораму розвитку інноваційних технологій у харчовій промисловості УкраїниДокумент Основи підприємництва(2019) Валінкевич, Наталія Василівна; Біляк, Т. О.; Бірюченко, С. Ю.; Бужимська, Катерина Олександрівна; Виговський, В. Г.; Данкевич, Андрій Євгенович; Денисюк, О. Г.; Кучменко, В. О.; Корнійчук, Ангеліна Анатоліївна; Овандер, Н. Л.; Оверчук, А. В.; Орлова, К. Є.; Павлова, С. І.; Саннікова, С. Б.; Ткачук, Ганна Юріївна; Юрківський, О. Й.У підручнику висвітлено теоретичні та правові основи здійснення підприємницької діяльності в Україні, дано характеристику основним видам підприємницької діяльності, розглянуто механізми управління та регулювання підприємництва в Україні