Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування вибору сировини та удосконалення способу виробництва дитячих м’ясо-рослинних консервів оздоровчого призначення(2024) Медведюк, Ірина ОлександрівнаДокумент Готель з інноваційним дитячим меню в Голосіївському районі м. Києва(2023) Штома, Євген ВалерійовичДокумент Формування конкурентних переваг підприємства харчової промисловості в сучасних умовах(2023) Островська, Ірина ВолодимирівнаДокумент Розроблення схеми технологічної експертизи виробництва консервованого яблучного пюре для дитячого харчування(2021) Федорович, Тетяна Олександрівна