Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
104 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури мультитаскеру з каприловими/каприковими тригліцеридами(2024) Перпета, Христина МиколаївнаДокумент Розроблення технології антивікових косметичних засобів з ретинолом(2024) Гриб, Віталія ВолодимирівнаДокумент Розроблення рецептури молочка для обличчя з екстрактом лаванди(2024) Куць, Анастасія ВолодимирівнаДокумент Розробка рецептури твердих піномийних засобів з використанням гелю алоє(2024) Білик, Єлизавета МиколаївнаДокумент Розроблення технології отримання екстракту плюща (Hedera helix)(2024) Павлюковець, Дмитрій ЮрійовичДокумент Розроблення технології одержання антоціанів з плодів журавлини(2024) Кононенко, Марія ВячеславівнаДокумент Розроблення технології отримання екстракту лаванди (Lavandula 17 angustifolia Mill) та його застосування у косметичних засобах(2024) Таволжан, Алла АнатоліївнаДокумент Розроблення технології косметичного крему на основі амарантової олії(2024) Бурданова, Олександра СергіївнаДокумент Розробка технології одержання харчового поліпшувача на основі осадженого фосфату(2024) Крамаренко, Мирослава ОлександрівнаДокумент Розробка рецептур косметичних засобів по догляду за обличчям з екстрактом центелли (Centella asiatica)(2024) Захарова, Катерина Олексіївна