Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Визначення раціонального підведення сушильного агенту в розпилювальну сушарку з метою інтенсифікації процесу сушіння(2024) Бережинський, Микола ВолодимировичДокумент Імітаційне моделювання роботи та модернізація машини-шприца для наповнення фаршем ковбасних оболонок продуктивністю 2100 кг/год(2024) Курінний, Богдан СергійовичДокумент Розроблення змiшувально бродильно формувального агрегату для тунельної печі шириною поду 0,6 м та дослідження течії тіста в робочих камерах(2024) Собачко, Данило ВолодимировичДокумент Дослідження вистоювання тістових заготовок у шафах та їх модернізація для підвищення ефективності їх роботи(2024) Колесник, Роман ОлександровичДокумент Документ Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Документ Моделювання процесів обладнання для обгортання пакет-піддонів(2023) Хоменко, Анастасія СергіївнаДокумент Удосконалення процесу підготовки ін’єкційної води з модернізацією дистилятора підвищення продуктивності до 2200 кг/год(2023) Ковбасюк, Михайло ЮрійовичДокумент
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »