Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Формування системи безпеки персоналу підприємства(2024) Коробка, Юлія ВолодимирівнаДокумент Розроблення системи управління безпечністю виробництва пива«Hike Premium» на ПрАТ «Оболонь» згідно вимог стандарту BRCGS FOOD(2024) Катющенко, Михайло ВасильовичДокумент Розроблення технології крему для гоління з СО2-екстрактом тютюну(2023) Нелюбіна, Олександра ОлексіївнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення плану НАССР виробництва лимонаду на ПрАТ “Фірма Полтавпиво”(2021) Колесникова, Олександра МихайлівнаДокумент Розроблення рекомендацій щодо удосконалення системи управління безпечністю НАССР виробництва масло вершкового селянського 72.5% на ПрАТ «Юрія»(2021) Волоконська, Оксана ВасилівнаДокумент Експертно-аналітична система управління охороною праці на підприємствах харчової промисловості(2021) Труш, Артем Юрійович