root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Карпенко, Людмила Миколаївна
1
search.filters.author.Лиса, Людмила Богданівна
1
search.filters.author.Савіцька, Анастасія Олегівна
Ключові слова
search.filters.subject.аюрведична наука
3
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
2
search.filters.subject.композиція прянощів
1
search.filters.subject.балансування дош
1
search.filters.subject.балансування Капха Доші
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
3
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.аюрведична наука
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Розроблення технології аюрведичного мармеладу з прянощами
(
2022
)
Савіцька, Анастасія Олегівна
Показати більше
Документ
Розроблення технології соєвого кефіру з композицією прянощів в меню людей конституції Капха типу
(
2022
)
Карпенко, Людмила Миколаївна
Показати більше
Документ
Розроблення технології сирних запіканок з обгрунтованою комбінацією фруктів, ягід та прянощів для зниження ефекту дисбалансу Вата-доші
(
2021
)
Лиса, Людмила Богданівна
Показати більше