Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Використання штучного холоду при виробництві ягідних напівфабрикатів з підвищеним вмістом вітамінів(2024) Чикун, Олександр МиколайовичДокумент Порівняльний аналіз ефективності роботи холодильної установки для виробництва заморожених напівфабрикатів на базі різних схемних рішень(2024) Наришков, Євгеній ПетровичДокумент Розширення асортименту напівфабрикатів у тістовій оболонці з використанням рослинних збагачувачів(2023) Тихан, Олег ЛюбомировичДокумент Документ Проект розподільчого холодильника місткістю 5000 т з аналізом розподілу повітря в камерах охолодження(2021) Мажура, Ілля ВікторовичДокумент Проект ХУ фабрики морозива продуктивністю 30 т/добу ум. Остріг на базі різних схемних рішень(2021) Денисенко, Владислав Олександрович