Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
15 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури зефіру з використанням пюре обліпихи та його впровадження в проєкті кондитерського цеху в м. Біла Церква Київської області(2024) Бусько, Анастасія ОлександрівнаДокумент Удосконалення технології кондитерського виробу «Макарон» з впровадженням її на проєктованому підприємстві в м. Київ(2024) Давидюк, Юлія ВасилівнаДокумент Модернізація станції обгортання транспортних пакетів в лінії пакетоформування LSK-30F продуктивністю 1000 коробів за годину(2024) Шпильовий, Олександр ВіталійовичДокумент Біотехнологія протипаразитарних засобів мікробного походження(2024) Степаненко, Іванна ЮріївнаДокумент Підвищення ефективності та модернізація мехатронного модуля робота-маніпулятора пакувальної машини(2024) Клементьєв, Владислав КостянтиновичДокумент Дослідження характеристик камерних захоплювальних пристроїв в мехатронних модулях пакування(2023) Меланіч, Єлизавета ВалеріївнаДокумент Дослідження процесу та модернізація функціонального модуля робота-маніпулятора пакувального обладнання(2023) Козік, Денис ОлександровичДокумент Заходи подовження терміну зберігання харчових продуктів у процесах пакування(2023) Чудінович, Микола ПетровичДокумент Дослідження роботи пневмомускулів в мехатронних модулях пакування(2023) Войтюк, Ярослав ЮрійовичДокумент Впровадження органічного фруктово-желейного мармеладу в проекті цеху пастило-мармеладних виробів в м. Черкаси(2022) Ухаль, Вікторія Дмитрівна