Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
11 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення процесу різання лікарської рослинної сировини та модернізація млина ножового типу продуктивністю 35 кг/год(2024) Сторожишин, Тарас ГригоровичДокумент Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в агрегаті мокрого подрібнення Millstar та удосконалення його конструкції(2024) Ковальов, Костянтин ВікторовичДокумент Дослідження крупності гречаного борошна при різних способах подрібнення гречки(2024) Кругляк, Олександр ВалентиновичДокумент Удосконалення процесу і обладнання різання лікарської рослинної сировини(2023) Харченко, Олександр ВіталійовичДокумент Впровадження виробництва 23,6 туб консервів у запроектованому цеху в м. Одеса(2022) Павлик, Христина ІванівнаДокумент Підвищення технічної ефективності роботи кутера Л5-ФКН(2022) Тєняєва, Марія ОлексіївнаДокумент Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в установці мокрого подрібнення з метою її удосконалення(2022) Масовець, Сергій ВолодимировичДокумент Обгрунтування конструкційних і режимних параметрів вовчка К7-ФВП-160(2021) Христонько, Наталія ВолодимирівнаДокумент Удосконалення процесу надтонкого подрібнення компонентів лікарських і косметичних засобів у бісерному млині(2021) Яцюк, Анатолій ВолодимировичДокумент Аналіз динаміки і визначення перспектив удосконалення дробарки для подрібнення полімерних виробів продуктивністю 1,2 т/год(2021) Турецький, Володимир Степанович