Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій у умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 1. Дослідження процесу ферментації молочно-рослинних сумішей у виробництві сиркових виробів(2024) Масленникова, Ярослава МиколаївнаДокумент Удосконалення способу виробництва напоїв з рослинної сировини – аналогів молока для осіб з особливими потребами(2023) Кровопускова, Аліна ІгорівнаДокумент Розроблення технології молочних цукерок для веганів з її впровадженням на кондитерському підприємстві в м. Іллінці Вінницької області(2021) Пахольченко, Анна Андріївна