root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Магістерські кваліфікаційні роботи
Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Редагувати колекції
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Павлик, Христина Іванівна
1
search.filters.author.Феданяк, Юрій Петрович
1
search.filters.author.Федорович, Тетяна Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.консерви
2
search.filters.subject.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
1
search.filters.subject.аналіз ризиків
1
search.filters.subject.бланшування
1
search.filters.subject.готова продукція
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2021 - 2022
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.консерви
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Впровадження виробництва 23,6 туб консервів у запроектованому цеху в м. Одеса
(
2022
)
Павлик, Христина Іванівна
Показати більше
Документ
Розширення асортименту та організація виробництва у консервному цеху потужністю 15,5 туб виробів за зміну
(
2022
)
Феданяк, Юрій Петрович
Показати більше
Документ
Розроблення схеми технологічної експертизи виробництва консервованого яблучного пюре для дитячого харчування
(
2021
)
Федорович, Тетяна Олександрівна
Показати більше