Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Удосконалення технології виробництва панірованих напівфабрикатів з використанням темпури(2024) Тарахтій, Денис ЮрійовичДокумент Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів панірованих крил курячих заморожених(2024) Козка, Олексій ОлеговичДокумент Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв(2022) Горiшнiй, Павло ОлеговичДокумент Обгрунтування конструкційних і режимних параметрів вовчка К7-ФВП-160(2021) Христонько, Наталія Володимирівна