Магістерські кваліфікаційні роботи
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32870
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення технології йогурту з натуральними функціонально технологічними інгредієнтами та впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 80 т за добу. Розділ 2. Розробка нових видів йогурту з натуральними смако-ароматичними наповнювачами(2023) Дмитренко, Іван ТимуровичДокумент Розширення асортименту реструктурованих шинкових виробів з використанням забарвлюючих речовин(2021) Михавко, Тамара РоманівнаДокумент Дослідження технології підготовки води у виробництві безалкогольних напоїв на основі рослинної сировини(2021) Мисюк, Олексій Миколайович