Монографії

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7504

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення фінансового механізму системи АПК в умовах активізації глобалізаційних процесів
    (2015) Говорушко, Тамара Андріївна; Мартиненко, Василь Петрович; Сілакова, Ганна Віталіївна; Климаш, Наталія Іванівна
    Досліджено теоретичні основи сутності фінансового механізму підприємств харчової промисловості. Розкрито хронологію розвитку наукової думки щодо сутності, мети і місця фінансового планування в системі управління підприємством. Висвітлено сутність індикативного фінансового планування і запропоновано авторський підхід до його запровадження на підприємствах харчової промисловості. Проведено оцінку ефективності функціонування фінансового механізму підприємств харчової промисловості. The theoretical foundations of the essence of the financial mechanism of food industry enterprises are investigated. The chronology of the development of scientific thought about the essence, goals and place of financial planning in the enterprise management system is revealed. The essence of indicative financial planning is highlighted and the author's approach to the project implementation at the food industry enterprises isoffered. The efficiency of the financial mechanism of food industry enterprises was assessed
  • Ескіз
    Документ
    Управління ефективністю діяльності підприємств на основі вартісно-орієнтованого підходу
    (2013) Говорушко, Тамара Андріївна; Климаш, Наталія Іванівна
    У монографії викладено теоретичні і прикладні аспекти управління ефективністю діяльності підприємств, що передбачає зростання їх вартості; проаналізовано тенденції розвитку підприємств кондитерської промисловості; оцінено ефективність господарської діяльності підприємств та визначено вартість підприємств кондитерської промисловості. Запропоновано методику управління ефективністю підприємств кондитерської промисловості з використанням вартісно-орієнтованого підходу, направлену на удосконалення процесу управління та досягнення позитивних результатів господарювання. The book described the theoretical and applied aspects of performance management companies that provide increasing their value, analyzed trends of confectionery industry evaluated the effectiveness of business enterprises and determines the cost of confectionery industry. The method of enterprise performance management confectionery industry using a cost-based approach aimed at improving the management and achieve positive economic results.