Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій ДмитровичНа прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : методичні вказівки(НУХТ, 2004) Терещенко, Олександр Андрійович; Бабанов, Геннадій Кузьмич; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор ВолодимировичНа прикладі кутера Л5-ФКМ розглядається будова, принцип роботи різальних машин, правила їх монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації.