root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Навчально-методичні матеріали
Методичні рекомендації та програми
Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Гавриш, Андрей Владимирович
1
search.filters.author.Немирич, Александра Владимировна
Ключові слова
search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
1
search.filters.subject.brand
1
search.filters.subject.competition
1
search.filters.subject.restaurant business
1
search.filters.subject.бренд
1
search.filters.subject.кафедра готельно-ресторанної справи
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2012
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Гавриш, Андрей Владимирович
×
Ключове слово: search.filters.subject.кафедра експертизи харчових продуктів
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Конкуренция в ресторанном бизнесе
(
2012
)
Гавриш, Андрей Владимирович
;
Немирич, Александра Владимировна
Показати більше
В работе рассмотрены различные виды конкуренции в ресторанном бизнесе.The paper discusses the different types of competition in the restaurant business.
Показати більше