Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Програма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограма технологічної практики студентів V курсу спеціальності 8.18010010 „Якість, стандартизація та сертифікація” денної форми навчання. Программа технологической практики студентов V курса специальности 8.18010010 „Качество, стандартизация и сертификация” дневной формы обучения. Program technological practice V students of the course specialty 8.18010010 "Quality, standardization and certification" full-time education.Документ Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення » спеціалізації «Експертиза, якість, сертифікація харчових продуктів та виробництв» денної форми навчання. Program externship course students V 7.05170109 specialty "Technology of wellness and preventive purpose" Specialization "Expertise, quality, certification of food products and industries" full-time education.Документ Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограмма преддипломной практики студентов ІV курса направления 6.051701 Пищевые технологии и инженерия дневной формы обучения Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання Program externship students IV course direction 6.051701 Food Technology and Engineering full-time educationДокумент Програма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання(2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь МихайловичПрограма виробничої практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення») денної форми навчання.