Методичні рекомендації та програми

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.05170109 «Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення » спеціалізації «Експертиза, якість, сертифікація харчових продуктів та виробництв» денної форми навчання. Program externship course students V 7.05170109 specialty "Technology of wellness and preventive purpose" Specialization "Expertise, quality, certification of food products and industries" full-time education.
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання
    (2012) Усатюк, Світлана Іванівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Сидор, Василь Михайлович
    Программа преддипломной практики студентов ІV курса направления 6.051701 Пищевые технологии и инженерия дневной формы обучения Програма переддипломної практики студентів ІV курсу напряму 6.051701 Харчові технології та інженерія денної форми навчання Program externship students IV course direction 6.051701 Food Technology and Engineering full-time education
  • Ескіз
    Документ
    Програма переддипломної практики
    (2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир Олександрович
    Завданням практики є підготовка студентів до написання диплому. Під час проходження практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих підрозділів, основних та допоміжних цехів; знайомиться з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств оліє-жирової та парфумерно-косметичної промисловості; вивчає суть та режими основних технологічних операцій отримання та переробки жирів, виробництва парфумерно-косметичної продукції; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінювання якості сировини та готової продукції; вивчає структуру та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання; знайомиться із використанням контрольно-вимірювальної апаратури; вивчає питання охорони праці, виробничої санітарії, техніки безпеки на підприємствах олійно-жирової галузі; знайомиться з питаннями екології навколишнього середовища. The objective of the practice is to prepare students to write diploma. During the internship, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual units, main and auxiliary workshops, met with key technical and economic performance of companies with oil and fat and perfume and cosmetics industry, examines the nature and modes of the basic technological operations receiving and processing of fats production of perfume and cosmetic products, are skillful application documentation to assess the quality of raw materials and finished products, studying the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment, familiar with the use of test equipment, examines issues of labor protection, occupational health, safety the business oil and fat industry, familiar with the environmental issues of the environment.