Методичні рекомендації та програми
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7503
Переглянути
13 результатів
Результати пошуку
Документ Управління якістю та міжнародні стандарти якості(2013) Сіднєва, Жанна Костянтинівна; Рибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаПоказані плани лекційних та практичних завдань з дисципліни, питання для самостійної підготовки, тести та завдання, рекомендації щодо виконання контрольних робіт. Showing plans lectures and practical lessons on discipline, self-study questions, tests and assignments, recommendations on the implementation of control works.Документ Економетрія: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання лабораторних і контрольних робіт для студентів спеціальності 6.050100 та 6.050200(2006) Коннова, Любов Олександрівна; Шаповал, Олена Федорівна; Чорноус, Людмила Василівна; Скопенко, Наталія СтепанівнаВ методичних вказівках представлений навчальний матеріал дисципліни «Економетрія», а саме: зміст лекційних та лабораторних занять, а також порядок їх виконання. Крім того, в методичних вказівках є рекомендації щодо виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання.Документ Управління конфліктами : методичні вказівки(2012) Сінгаєвський, Ігор Олегович; Репіч, Тетяна АнатоліївнаМетодичні рекомендації до вивчення дисципліни для студентів за напрямом підготовки 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» всіх форм навчання.Документ Організація матеріально-технічного забезпечення(2012) Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМета дисципліни - допомогти студентам оволодіти знаннями та практичними навичками щодо особливостей в забезпеченні підприємства матеріально-технічними ресурсами , звернути увагу на головні проблеми у визначенні потреб підприємства в ресурсах, результати рішення яких багато в чому визначають життєздатність підприємства. The purpose of discipline - to help students acquire knowledge and skills on the specifics of the enterprise to provide material and technical resources, to draw attention to the main problems of the determining the needs of the enterprise resource, the results of decisions that largely determine the viability of the enterprise.Документ Основи менеджменту(2012) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Литвинюк, Ольга Петрівна; Межинська-Бруй, Олена ЮріївнаМета методичної розробки – допомогти студентам в науково обґрунтованому і практично змістовному написанні курсової роботи. The purpose of methodological development - to help students in science-based and practically meaningful writing a term paper.Документ Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091709 «Технологія зберігання, консервування та переробки молока» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Скопенко, Наталія СтепанівнаРозглянуті питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції.Документ Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» напряму підготовки 0.917 «Харчові технології та інженерія»(2010) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; Драган, Олена Іванівна; Бойко, Ірина Анатоліївна; Суха, Ірина ВасилівнаМетодичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю на підприємствах м'ясопереробної промисловості.Документ Методичні вказівки до виконання курсової роботи «Розрахунок собівартості продукції на підприємствах хлібопекарної промисловості» для студ. спец. 6.091700 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання(2008) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Сичевський, Микола Петрович; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Крупська, Т. М.Наведені особливості розрахунку витрат при виробництві продукції на підприємствах хлібопекарської (кондитерської, макаронної) галузі.Документ Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання(2007) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Сичевський, Микола Петрович; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаНаведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.Документ Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091701 «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання(2007) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаРозглянуті методичні питання обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства зернопереробної промисловості.