Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
Документ Чайно-трав'яна суміш "Волошкове поле" (Патент на корисну модель № 131266)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Вітамінний ройбуш" (Патент на корисну модель № 131271)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Здоров’я" (Патент на корисну модель № 131273)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Зелена фантазія" (Патент на корисну модель № 132965)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Лавандова мрія" (Патент на корисну модель № 131272)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ніжна м’ята" (Патент на корисну модель № 131268)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ранкова свіжість" (Патент на корисну модель № 131269)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Чудодійна чорниця" (Патент на корисну модель № 131276)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ягідний мате" (Патент на корисну модель № 131270)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Єгипетська квітка" (Патент на корисну модель № 131274)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі було поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model was based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of use of synthetic flavors and flavor enhancers.