Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Пікантний” (Патент на корисну модель № 76285)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, що включає м'ясо котлет неяловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується сир твердий, яйця, зелень(кріп, петрушка). Developed mince,containing beef cutlet meat or the second grade beef, semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used cheese, eggs, dill and parsley.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш “Ніжний” (Патент на корисну модель № 76284)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, щовключає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції використовують сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку Вурсал Біфабо Вурсал ПФ, а також додатково використовується м'ясо індиче, квасоля варена, крохмаль. Developed mince, containing semi-bold pork, characterized in that it as spices contains salt, black sprinkling pepper, additive Pro fresh Extra and VursalBif or Vursal PF, also additionally used a turkey-cock meat, boiled beans and starch.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш «Ніжний» (Патент на винахід № 102200)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, який включає свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фреш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить м'ясо індиче, квасолю варену, крохмаль. Developedmince, which includesbolded pork, characterized in, as a spicecontainssaltandground black pepper, additive Profresh extra and additiveVursalBeef or VursalPF, and further comprisingmeatturkey, beans cooked, starch.