Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)(2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.Документ Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)(2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина ВікторівнаСклад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.