Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату (Патент на винахід № 103412)(2013) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій МихайловичВинахід належить до харчової промисловості, зокрема до ресторанного господарства, і може використовуватися під час виробництва соусів емульсійного типу зниженої енергетичної цінності. Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату включає підготовку сировини, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, де на стадії приготування рецептурної суміші вивільнену від тари рослинну олію підігрівають до температури (18...20) °С, ретельно перемішують і одночасно перетирають з порошком пряно-ароматичної сировини до одержання розміру часточок суспензії 10...20 мкм, охолоджують. The invention relates to food industry, in particular to restaurant business, and can be used while making sauces of emulsion type of lowered energy value. A method for making a phyto-oil half-finished product includes preparing raw material, preparing a recipe mixture, cooling and packing thereof, where at the stage of preparing the prescribed mixture the vegetable oil, set free from a packing, is heated up to a certain temperature (18...20) °C, thoroughly mixed and simultaneously pulped with powdered raw spicy material up to obtaining a size of particles of the suspension of 10...20 µm, cooled.Документ Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847)(2012) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій МихайловичОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.