Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Деклараційний патент на винахід № 38573 A)(2001) Гойко, Ірина Юріївна; Прядко, Микола Олексійович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Гойко, Надія ОлегівнаВинахід відноситься до молочної промисловості та може використовуватись при виробництві нових видів кисломолочних напоїв з лікувально-профілактичними та радіопротекторними властивостями, а також з оригінальними органолептичними показниками. Як наповнювач використовують кріопорошки традиційної та нетрадиційної харчової сировини, які вводять у вигляді суспензії, для виготовлення якої змішують кріопорошок у кількості 5-10% до маси попередньо пастеризованого молока або сколотин температурою 18–450С з подальшим перемішуванням та витримкою при цій температурі протягом 5-10 хв. The invention relates to the dairy industry and can be used in the production of new types of fermented milk beverages with medical and radiation protection properties as well as original organoleptic characteristics. How to use filler krioporoshky traditional and non-traditional food raw material, which is administered as a suspension for the manufacture of which is mixed in an amount krioporoshok 5-10% by weight of pre-pasteurized milk or buttermilk 18-45ºС temperature, followed by stirring and holding at this temperature for 5-10 minutes.Документ Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на корисну модель № 69308)(2012) Гойко, Ірина Юріївна; Івасенко, Інна Анатоліївна; Гойко, Надія ОлегівнаОбґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення. The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.Документ Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 99415)(2012) Гойко, Ірина Юріївна; Івасенко, Інна Анатоліївна; Гойко, Надія ОлегівнаОбґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.