Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель № 97224)(2015) Пасічний, Василь Миколайович; Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мозоль, Юлія Василівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаКорисна модель належить до м'ясної промисловості і може бути застосована на м'ясокомбінатах та інших підприємствах харчової промисловості різних форм власності, які виготовляють ковбасні вироби. В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення рецептури ковбас при використанні додаткових джерел білка рослинного походження за рахунок регіональних білкових ресурсів нетрадиційної сировини, яка забезпечувала б одержання нових виробів із збалансованим складом поживних речовин. The utility model belongs to the meat industry and can be used at meat plants and other food industry enterprises of various forms of ownership that produce sausages. The utility model is based on the task of improving the recipe of sausages using additional sources of vegetable protein due to regional protein resources of non-traditional raw materials, which would provide new products with a balanced composition of nutrients.Документ Функціональна харчова композиція на основі білкових препаратів (Патент на корисну модель № 110502)(2016) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Віхоть, Катерина Олександрівна; Фурсік, Оксана ПетрівнаФункціональна харчова композиція на основі білкових препаратів містить білки тваринного походження та харчові добавки. Як білки тваринного походження використовуються білок свинячої дерми та суха молочна сироватка, як харчові добавки – ксантанова камедь, гуарова камедь, карбоксиметилцелюлоза та кремнезем. Functional food composition based protein preparations containing animal proteins and nutritional supplements. As animal proteins used white pig dermis and dry whey as food additives - xanthan gum, guar gum, carboxymethyl cellulose and silica.